Priit Rätsep kihutas Rahvuste krossil

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep.
Priit Rätsep. Foto: Arvet Mägi

Ameerika ühendriikides Colorados Thunder Valley rajal sõidetud Red Bull Rahvuste krossil sai Eesti motomeeste koondis, kuhu kuulus ka Haljala valla tsiklisõitja Priit Rätsep, soomlaste järel 15. koha.


Kõige paremini õnnestus Eesti motosportlastel esimene start, kus MX2 klassis sai Priit Rätsep 27. koha ning Tanel Leok oli MX1 klassis kümnes. Teises sõidus pidi Priit Rätsep pärast nappi kolmvee­rand­tunnist puhkepausi taas rajale minema, tulemuseks 35. koht. Open klassis sõitnud Gert Krestinov lõpetas 26. kohal. Kolmanda sõidu lootused purunesid, kui Gert Krestinov katkestas, Tanel Leok oli kahekümnes.

“Esimene sõit oli okei, Priit Rätsepalt hea tulemus, teises sõidus kadus ta tsiklil aga tagapidur. Gert Krestinovil läks tsikkel viimases sõidus katki. Taneli sõit polnud see, mida oleme harjunud nägema,” andis Eesti koondise mänedžer Mart Lajal Eesti motomeeste esitusele Ameerika mandril esmase hinnangu.

Rahvuste Karika esikoha võitis kuuendat aastat järjest USA koondis Belgia ja Saksamaa ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles