Spordifännide energia levib platsilegi

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalliklubi Rakvere Tarvas fännid annavad uuel hooajal oma kooskäimistele ametliku käigu ning alustavad tegevust MTÜna.
Korvpalliklubi Rakvere Tarvas fännid annavad uuel hooajal oma kooskäimistele ametliku käigu ning alustavad tegevust MTÜna. Foto: Marianne Loorents

Võistlustel rassivatele sportlastele annavad lisakäigu tribüünidel kaasa elavad fännid, kes lemmikmeeskonna motiveerimiseks tublisti mürglit teevad ning platsi ääres pilligi mängivad.

Eesti ühe suurima fännikoloonia üle võib uhkust tunda korvpalliklubi Rakvere Tarvas. Sarvilisi kollasärklasi, kes põhihooajal ka välismängudel kaasas käivad, on fännijõugu pealiku Argo Kongi arvutuste kohaselt umbes 30–40. Korra on mängule sõidetud lausa 76 poolehoidjaga.

Tarva fännide hulgas on nii pensionäre kui kooliõpilasi, eri valdkondades tegutsevaid mehi-naisi. Mängude ajakava on põhihooajal pikalt ette teada ning välismängudele kaasa sõitjaid on alati vähemalt 19kohalise bussi täis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles