Sulaselget eesti keelt kõnelev ameeriklane Eric Leif Vanderer, kes peab kalliks Eesti metsi ja mäenõlvu, avas väikeses Assamallas burgerikioski, kus pakub ehtsat ameerikalikku hamburgerit.
Assamallas on nüüd võimalik mekkida killukest Ameerikat
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isegi vihmase ilmaga olid kioski ette platsile pargitud autod, kus sees rahulolevad kliendid mõnusalt burgerit nosisid. Kioski ümber sumisesid jalgrattaga jäätist ja vahukommi ostma tulnud lapsed, kes intervjuu jooksul veel teiselegi ringile tulid. Omanik Eric Leif Vanderer klientide puuduse üle kurta ei saa.
Burgeriäri võlub eelkõige oma lihtsusega – papitükile on kirjutatud rasvastes trükitähtedes “burger” ning kiosk ise asub haagises. Äri nimiprodukt, mida ka loo autor degusteeris, viib aga keele alla. Kui tavaline juustuburger koosneb kotletist, juustust, kurgist ja kastmest, siis delux-burgerile lisatakse ka sibulat, salatit, jalapeño pipart ja tomatit.
Loe edasi SIIT.