Raiesportlaste selle suve viimane võistlus toimub Sallas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raievõistlus
Raievõistlus Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

22. augustil toimub Eesti raie­spordihooaja viimane võistlus – TOP 10 Salla CUP 2015. Salla kuursaali platsil toimuv võistlus on selle suve ja ka aasta viimane raiemeeste jõukatsumine. Rahvusvahelisele jõukatsumisele on registreerinud Soome, Valgevene ja Leedu võistlejad, lisaks on kohal ka Eesti selle ala tipptegijad Andres Olesk ja Taavi Ehrpais.

Kuigi maailmameistrivõistlused toimuvad alles järgmisel aastal, on käesoleva aasta võistlused uut aastat silmas pidades väga olulised. MMi valiktsükkel kestab kaks aastat ning tänavused võistlustulemused lähevad arvesse koondise moodustamisel.

Rebimine MMi kohtade pärast on juba praegu tihe. Hetkel on kandidaate kolmele võistluskohale täiskasvanute arvestuses kuus ja ühele juunioride kohale kolm. Vaatamata sellele, et Eesti kauaaegsed esinumbrid Andres Olesk ja Taavi Ehrpais selles valiktsüklis kaasa ei tee, on seis pingeline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles