Ott Tänak tänas oma toetajat Oleg Grossi

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa suurärimees Oleg Gross on aastaid Ott Tänaku rallimehekarjääri toetanud.
Virumaa suurärimees Oleg Gross on aastaid Ott Tänaku rallimehekarjääri toetanud. Foto: Jaanus Ree

Selles, et rallitiim Ott Tänak ja Raigo Mõlder järgmiselgi aastal kaalukatel võistlustel maailma parimatega konkureerida saaksid, on suur roll pikaajalistel kaasmaalastest toetajatel eesotsas Virumaa ärimehe Oleg Grossiga.

2016. aastal autoralli MM-sarjas DMACK World Rally Teami ridades sõitvad Ott Tänak ja Raigo Mõlder teevad põhjalikke ettevalmistusi jaanaris algavaks MM-hooajaks.

“See, et teeme kaasa taas terve hooaja, on fantastiline ja ootame uut aastat suure huviga. Me ei oleks nii kaugele jõudnud, kui meil poleks olnud läbi aastate häid Eesti toetajaid, kes uskusid meisse. Selleks et aga päris tippu jõuda, on minu ja Raigo ümber vaja tugevat meeskonda ja taustajõudusid, mis omakorda nõuab raha. Seepärast olemegi väga tänulikud eelkõige Oleg Grossile ning Saaremaa ettevõttele Tesman ja teistele kauaaegsetele toetajatele, kes on meiega ka uuel aastal ja aitavad meil anda endast parimat,” rääkis Ott Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles