Euroteavitust teinud noored said tänukirjad

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: SCANPIX.

Rakvere linnapea Andres Jaadla andis reedel üle Rahandusministeeriumi tänukirjad neile linna noortele, kes viisid läbi teavituskampaaniat "Euro tuleb Eestisse".

Rakvere paistis kampaania läbiviimisel silma sellega, et kui mujal tegid teavitustööd ametnikud, siis siin levitasid suuremates kaubanduskeskustes vastavaid infomaterjale ja viisid läbi viktoriine
gümnaasiumiõpilased.

Tänukirju vastu võtma tulnud noorte muljete kohaselt olid rakverlased euro suhtes valdavalt pessimistlikud ja hindasid enam oma raha kui eurot, kuid küllalt palju oli neid, kes teema vastu siirast huvi tundsid.

Suurima emotsionaalse kontrasti tunnistajaks saadi Turu kaubamajas - kui neljapäevaõhtused poekülastajad olid teavitajate ja euroga seotud info suhtes kõige tõrjuvamad, siis reedeõhtused ja laupäevahommikused poekülastajad olid kõige sõbralikumad ja osavõtlikumad.

Rahandusministeeriumi teatel sai üle Eesti personaalselt informatsiooni euro kohta umbes 21 000 inimest, neist ligikaudu 3700 osales ka euroteemalises viktoriinis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles