Auguralli Rakveres – mulke tekib rutem, kui neid lappida jõuab

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laada tänaval on mulk mulgu kõrval ja seal liiklemine nõuab teeaukude tõttu tublisti osavust. Nii on lood mitmelgi teisel Rakvere tänaval.
Laada tänaval on mulk mulgu kõrval ja seal liiklemine nõuab teeaukude tõttu tublisti osavust. Nii on lood mitmelgi teisel Rakvere tänaval. Foto: Meelis Meilbaum

​Rakveres on mitmel tänaval auk augus kinni ja seal sõita on justkui kuumaastikul liigelda. Abilinnapea Rainer Miltop ütles, et tänavate üldine seisukord on nagu igal kevadel. “Suhteliselt vilets,” iseloomustas ta.

Tänavaid on tublisti lammutanud talv ning praegunegi aastaaeg ei halasta. Auke lapitakse linnas jooksvalt kogu aeg. Samuti pinnatakse teid ja ehitatakse uusi. 

“Kui vaatame neid teid, mis on kapremonditud, siis nendel ei ole üldse midagi häda. Võidu tänav, Rägavere tee, Jakobsoni tänav – need on tehtud ja terved. Rakveres on üle 90 kilomeetri teid ja me oleme viimastel aastatel panustanud sinna nii palju kui võimalik. Igal aastal oleme uuendanud üle kilomeetri teid,” rääkis Miltop. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles