“Kunda kevad” avas suvise motohooaja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Quadi klassi võitja Siim Vaide Kunda krossirajal.
Quadi klassi võitja Siim Vaide Kunda krossirajal. Foto: Erakogu

Kunda krossirajal peeti läinud nädalavahetusel Eesti Hobikrossiklubi (EHKK) võistlussarja esimene etapp motokrossis “Kunda kevad 2011”, millel oli võidu kihutamas ligi kakssada motomeest.


Ladusalt korraldatud krossipäeval olid kavas võistlussõidud kaheksas klassis: 85 cm³, Retro, Veteran, MX D, MX C, MX B, MX A ja 2 takti.

Enamikus startides sai rohkearvuline motopublik näha nauditavat võidusõitu. MX A klassis, kus konkurents oli eriti tugev, võitis mõlemad sõidud Väike-Maarja krossisõitja Indrek Mägi, kelle esikohta üritas nurjata lõpuks siiski teise kohaga lõpetanud Haljala valla motomees Kristjan Rätsep. Kolmandana lõpetas mõlemad sõidud Raido Nei.

Rakvere AV Motorsi motoklubi meestest võitis hiljaaegu võistlusklassi vahetanud endine ATV-sõitja Siim Vaide esikoha quadracer’ite konkurentsis, teine oli Argo Abel Kagu Motoklubist ning kolmas Ander Adel Rakvere AV Motorsi klubist.

Võistlusklassis 2 takti oli võidumees Dimitri Vinogradov, teise koha sai Eero Ilves ja kolmanda Carl Luud. 85 cm³ masinaklassis võidutses Christopher Talli, teine oli Kevin Radsin ja kolmas Markkus Michelson.

Retro klassis tuli esikohale Jaanus Lüüding Kristjan Lüüdingu ja Heimar Puurmaa ees. Veteranide konkurentsis võttis võidu Lembit Nõlvak, teise koha sai Ranno Soots ja kolmanda Kaido Kase.

MX B klassis pälvis esikoha Mik­ko Kulmala, teise koha sai Kenert Nurmik, kolmas oli Margus Leet­berg. MX C klassis oli esimene Margus Kiil, järgnesid Sergei Koppel ja Taavi Linaste. MX D klassi esikolmikusse mahtusid Margus Beil­mann, Taavet Uiga ja Raimo Koppel.

Järgmine etapp sõidetakse laupäeval, 23. aprillil Maardu krossirajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles