Nüüd saab kuulutusi tellida ka veebis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kuulutus.ajaleht.ee

Ühinenud Ajalehed avasid äsja veebis kuulutuste tellimise keskkonna, seega saab nüüdsest reakuulutusi, surmateateid, kaastunde- ja tänuavaldusi ning õnnitlusi tellida ja nende eest maksta otse maakonnalehe veebiküljel.


Kuulutusi saab aadressil http://kuulutus.ajaleht.ee/ tellida kõikidesse Ühinenud Ajalehtede lehtedesse, sealhulgas Virumaa Teatajasse, samuti Pärnu Börsi ja Viljandi 1lehte.

Iga maakonnalehe veebiküljel on päise kõrval link “Telli kuulutus”, millele klikkides jõuab kuulutuste tellimise keskkonda, ja seega ei pea inimesed, kes meie lehtedes soovivad kuulutusi ja teateid avaldada, enam füüsiliselt lehetoimetusse tulema.

Tellimiskeskkonnas sisestatud kuulutuste puhul kehtivad järgmised reeglid: enne kella 12 sisestatud kuulutused avaldatakse järgmises ilmuvas ajalehes; pärast kella 12 sisestatud kuulutused saavad ilmuda ülejärgmises ajalehes; kaastundeavaldus ja tänukuulutus ilmub esimesel võimalusel üldjärjekorra alusel; surmateate ilmub eelisjärjekorra alusel võimalusel järgmise päeva ajalehes; mälestuskuulutus ilmub soovitud päeval, tingimusel, et tellimus ei ole esitatud pärast kella 12 järgmise päeva ajalehte; õnnitlus ilmub soovitud päeval, tingimusel, et tellimus ei ole esitatud pärast kella 12 järgmise päeva ajalehte.

Kuulutuste eest tasumine toimub mugavalt, kasutades internetipanka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles