Laekvere noored peavad öist pidžaamapidu

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored on oodatud peole öösärgis või pidžaamas.
Noored on oodatud peole öösärgis või pidžaamas. Foto: Internet

Laekvere rahvamajas tegutsevas laste- ja noortetoas toimub pidžaamapidu, kus 5-9 klassi õpilased leiavad tegevust terve öö jooksul.

Üritus algab homme, 29. aprilli õhtul kell pool kümme. Rahvamaja noortejuht Lea Külmallik ütles, et teistmoodi öösse on kavandatud erinevad seltskondlikud ja võistlusmängud, samuti vaadatakse ühiselt ühte õudusfilmi.

Nagu peo nimigi lippavad lapsed ringi pidžaamades või öösärkides. “Sellise erandi tegime, et poistel võivad olla ka lühikesed püksid ja T-särk,” sõnas Külmallik.

Taoline üritus toimub Laekveres esmakordselt ning tekitab noortes põnevust. Täna õhtupoolikul oli soovist osaleda teada andnud juba üle kahekümne huvilise.

Külmallik lisas, et noortel peab olema kirjalik nõusolek vanematelt, samuti on kokku lepitud reeglites, kuidas peol käituda, kohal on ka neli täiskasvanud inimest, kes muuhulgas laste tegemistel silma peal hoiavad. Ettevõtmine lõpeb poole üheksa paiku hommikul, need kes ära väsivad, saavad vahepeal ka magada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles