Vastukaja: Pulveri järjekordne tööõnnetus

Aleksandr Holst
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Holst.
Aleksandr Holst. Foto: Meelis Meilbaum

Neljapäeval kirjutas Andres Pulver Virumaa Teatajas repliigi, justkui soovitaks kuusepuu koalitsioonilepingusse sisse kirjutamisega tähelepanu tõsisematelt teemadelt kõrvale juhtida. Mõistagi nii ei ole.

Pulveri meelevaldsel hinnangul on reformierakonnal – valimiste võitjal – koalitsioonilepingusse jõudnud vaid üks viiest prioriteedist. Ta on trükimusta raiunud, et ei leia koalitsioonilepingust midagi kergliiklusteede ehitamise kohta ja ka konkreetne lubadus tagada tasuta toit lasteaialastele on muutunud umbmääraseks jutuks etapiviisilisest liikumisest tasuta lasteaiatoidu suunas. Lubadus paigutada muusikakool Pauluse kirikusse kadus samuti tema hinnangul koos Keskväljaku kultuurikeskusega. Parandan siinkohal faktivead.

Liigume etapiliselt lasteaiatoidu tasuta pakkumise suunas. Seletuseks juurde: tagame tasuta toidu kõikidele Rakvere linna lasteaialastele nelja aasta jooksul ja etapiliselt.

Ehitame välja toimiva ja ühenduses oleva kergliiklusteede ja kõnniteede võrgustiku (Vaala keskuse ja Põhjakeskuse suund, Õie, Narva, Tartu, Karja, Kunderi, Jaama puiestee jt tänavad).

Ehitame Arvo Pärdi nimelise kultuurikeskuse. Muusika, tants ja palju muud koondub sinna.

On omadus, mis kas on ajakirjanikule (nagu ka ükskõik millise teise ameti esindajale, ka poliitikule) verega kaasa antud, on seda vähevõitu või pole üldse – nimelt eetika. Paraku vaatavad vigased ja kontrollimata faktid ning eksitavad pealkirjad kahjuks ikka kohaliku lehe veergudelt aeg-ajalt vastu.

Lihtne oleks ajakirjanikul otse allikast fakte üle küsida, mitte järjepidevalt ebameeldivaid märke külge kleepida ja fakte moonutada.

Aleksandr Holst on Eesti Reformierakonna Lääne-Viru maakonna esimees

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles