Tarvas jätkab medali püüdmist kunstmurul

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Tarvas jalgpallurid ei pea eeloleval pühapäeval Rakveres enne mängu labidaid kätte haarama, nagu tegid seda 2009. aastal A. Le Coq Arenal enne trenni Eesti vutikoondise mehed.
JK Tarvas jalgpallurid ei pea eeloleval pühapäeval Rakveres enne mängu labidaid kätte haarama, nagu tegid seda 2009. aastal A. Le Coq Arenal enne trenni Eesti vutikoondise mehed. Foto: Toomas Huik / Postimees

Eeloleval pühapäeval kell 13 Rakvere linnastaadionil toimuma pidanud Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliiga matš, kus vastamisi lähevad Rakvere JK Tarvas ja FCI Tallinna U21 meeskond, viidi üle sama päeva ja algusajaga Rakvere kunstmurustaadionile.

Sellise otsuse võtsid täna vastu Eesti Jalgpalli Liidus kogunenud spetsialistid. Mängu üleviimise põhjuseks on värskelt maha sadanud lumi ja talvised ilmaolud, mis ei võimalda muruväljakul jalgpalli mängida.

Rakvere staadioni kattis täna hommikul umbes kümne sentimeetri paksune lumekiht.

Rakvere spordikeskuse haldusjuhi Andres Uska kinnitusel ei teki probleeme kunstmurustaadioni mänguks ettevalmistamisega ning talvistes oludes sobib see võistlemiseks paremini. Lund lükatakse seal spetsiaalse väiketraktoriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles