Nelke koduklubi kirjutab taas ajalugu

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Paavo Nelke koduklubi Riihimäe Cocksi käsipallurid tagasid teist aastat järjest pääsu EHF Cup turniiri alagrupikohtumistele.
Treener Paavo Nelke koduklubi Riihimäe Cocksi käsipallurid tagasid teist aastat järjest pääsu EHF Cup turniiri alagrupikohtumistele. Foto: Riihimäe Cocks

Euroopa käsipalliklubide tugevuselt teise võistlussarja EHF Cup valikturniiri 3. ringis ületas Tapalt pärit treeneri Paavo Nelke kodumeeskond Riihimäe Cocks Sloveenia klubi Riko Ribnica ja pääses alagrupiturniirile.

Soome meistermeeskond ladus vundamendi edasipääsuks esimeses kohtumises, mis võideti kodusaalis 24:17. Kordusmatšis tunnistati küll võõrsil sloveenlaste 29:25 paremust, kuid sellest piisas, et liikuda kokkuvõttes kolmeväravalise (49:46) ülekaaluga alagrupiturniirile. Ühtlasi kordas Cocks sellega eurosarjas mullust saavutust.

“Saime edasi jälle tänu varuväravavahi supermängule. Vahetasime leedulasest põhiväravavahi Morkunase teisel poolajal välja, sest tal oli väga must päev, ei saanud midagi kinni. Nädal varem näitas ta kodusaalis seevastu heas mõttes hullu mängu ning tõrjus koguni 54 protsenti visetest,” rääkis Paavo Nelke. Kiidusõnu pälvis treenerilt ka Cocksi põhiline rünnakuliider Nico Rönnberg, kes viskas avamängus kaheksa ja teises matšis kümme väravat.

EHF Cupi 16 tugevamat meeskonda loositakse alagruppidesse sellel neljapäeval Viinis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles