Linn ja spordikool võtavad mõõtu korvpallis

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linna esindav teatrijuht Velvo Väli (sinises) näitab suviti kibedat kätt Eesti teatrite spartakiaadil.
Rakvere linna esindav teatrijuht Velvo Väli (sinises) näitab suviti kibedat kätt Eesti teatrite spartakiaadil. Foto: Lauri Kupsoo

Korvpallikohtumiseks riigikogu ja valitsuse liikmetest koosneva võistkonnaga valmistuv Rakvere linna tiim teeb esimese vormikontrolli täna õhtul kohaliku spordikooli õppuritest koostatud meeskonnaga.

"Oleme leidnud toreda väärika vastase, kelle suhtes me kerge lahingu ootuseid ei hellita," ütles linnapea Marko Torm. "Nad on küll nooremad, kuid mitu korda kiiremad, piisavalt pikad ja hea viskekäega korvpallurid. Saame näha, kas paremaks osutub kiirus või kaal, nooruse uljus või kogemused. Võime kindlad olla, et noored mehed tahavad dinosaurustel selja prügiseks teha."

Rakvere linna võistkonnas astuvad linnapea kõrval platsile Rakvere teatri juht Velvo Väli, Ida politseiprefekt Tarvo Kruup, erasektoris töötav endine Rakvere linnapea Rannar Vassiljev, Ida päästekeskuse ennetusbüroo juht Jaak Kirsipuu, kergejõustikutreener Mikk Joorits ja teised.

Pall pannakse Rakvere spordihallis mängu õhtul kell 18.30 Mängu avab ja pallureid tutvustab linnavolikogu spordikomisjoni esimees Aleksandr Holst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles