Lätis rassinud võrgumehed naasid püstipäi

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sidemängija Martti Keele (näoga) ja temporündaja Siim Ennemuisti (seljaga) tandem töötas möödunud nädalalõpul Lätis kui õlitatult.
Sidemängija Martti Keele (näoga) ja temporündaja Siim Ennemuisti (seljaga) tandem töötas möödunud nädalalõpul Lätis kui õlitatult. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Võrkpalliklubi põikas läinud nädalavahetusel lõunanaabrite juurde Lätti, kus pidas kaks Balti liiga turniiritabeli seisukohalt olulist matši.

Mõlemast vastasseisust nopiti rasked võidud ja ühes sellega väärtuslik punktilisa. Esimeses mängus said peatreener Andres Toode juhendatavad rakverlased laupäeval jagu Riia Tehnikaülikoolist 3:1, teises löödi päev hiljem samasuguse lõppskooriga Jelgava Biolarsi.

Põnevust jagus kahte duelli rohkem kui küllaga. Riias lõppesid neli geimi võitjate poolt vaadates 26:24, 29:27, 22:25 ja 26:24, Jelgavas oli skoor geimides 27:25, 14:25, 25:18, 25:23.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles