Suurepärane: Rakvere võrkpallur mängib Prantsusmaa karikafinaalis

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami.
Martti Juhkami. Foto: Erakogu

Prantsusmaa tänavuses võrkpalli karikafinaalis kohtuvad 10. märtsil Pariisis rakverlase Martti Juhkami koduklubi Tourcoing ja Chaumont.

Teisipäeva hilisõhtul toimunud poolfinaalis alistas meistriliiga uustulnuk Tourcoing vastase väljakul põnevusheitluse järel Stade Poitevin VB Poitiers` 3:2 (25:17, 23:25, 26:24, 24:26, 18:16).

"Ülitasavägine mäng, kus nii mõnigi kord oli tunne, et nüüd libiseb mäng käest, aga saime jälle sabast kinni ja võitlesime mängu tagasi," rääkis Martti Juhkami. Otsustavas viiendas geimis tulid kaks viimast punkti just hetkedel, mil rakverlane oli pallingul. Ja servi lõi oma koduklubile kokku 17 punkti toonud Juhkami kogu südamest.

"Pinget polnud," kirjeldas ta tähtsaid lõpuhetki. "Mängisime pingevabalt, sest usume enda meeskonna vōimetesse ja teadsime, et mängides oma mängu oleme vōimelised vōitma."

Teises poolfinaalis oli Chaumont oma koduplatsil parem Nantes-Reze meeskonnast 3:0 (25:18, 25:20, 29:27).

Ees ootav märtsikuine Prantsusmaa karikafinaal on Martti Juhkami kinnitusel Tourcoing`i meeskonna jaoks ajaloo kümnes. Eelmised üheksa ei ole meeskonnale soovitud tulemust andnud. "Kui kaks aastat tagasi oli minu jaoks [Rennes`i klubiga] finaali saamine suur saavutus, siis nüüd on eesmärgiks selgelt võit ja teise kohaga ei tahaks ma kuidagi leppida," ütles 29-aastane nurgaründaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles