Nika julgestab lendu Kundast – X Faktorisse ja Eesti Laulule

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nika vallutab täna õhtul Eesti Laulu poolfinaalis lava.
Nika vallutab täna õhtul Eesti Laulu poolfinaalis lava. Foto: Madis Sinivee / Postimees

Kundast pärit lennujulgestaja Nika Prokopjeva elul oleks nagu tiivad. Justkui patareiga varustatu ütleb, et on tulnukas. Ägedat ebamaist olevust näeb täna helesinisel ekraanil Eesti Laulu poolfinaalis.

Lauluga “Knock Knock” siinsesse meelelahutustaevasse tõusev Nika ütleb, et püüab sõnades väljendada seda, mis toimub tema elus. “Räägin enda teekonnast, deemonitest, mis minu sisemuses. Ootan tavaliselt halvemat, ma pole kindel, et teen asju hästi,” räägib Nika, kes seetõttu sunnib end asju paremini tegema.

Kui Nika elust oleks laul, siis kõlaks esimeste sõnade seas Kunda nimi. Seal sündinuna on linn tal hinges. “Kunda on väga ilus, meri on puhas ja loodus on seal ikka jõhker,” kõneleb Nika, kes viimati sattus tsemendilinna kolm aastat tagasi. Ta tunnistab, et sinna kanti polegi väga põhjust sattuda – sõbrad on kõik pealinna kolinud. Ometi igatseb ta sealset Kronkskallast, kus lapsena talvel üles ronis, et siis lume lenneldes mäest alla tuhiseda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles