Rakvere ehitab valmis Kasarmu tänava

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu saab kehvas olukorras Kasarmu tänav loomade varjupaiga ees lihtsalt otsa, aasta lõpuks peaks korralik tee kulgema taamal paistva JELD-WEN-ini, kes ehitab ise tänava otsa korraliku parkla bussidele ja veoautodele.
Praegu saab kehvas olukorras Kasarmu tänav loomade varjupaiga ees lihtsalt otsa, aasta lõpuks peaks korralik tee kulgema taamal paistva JELD-WEN-ini, kes ehitab ise tänava otsa korraliku parkla bussidele ja veoautodele. Foto: Meelis Meilbaum

Kui kõik läheb hästi, hakkab juba aasta lõpus JELD-WEN Eesti tootmiskompleksi juurde pääsema mööda renoveeritud Kasarmu tänavat.

Rakvere linnavalitsus sai 100 000 eurot toetust, et Lennuki tänava pikenduseks olev Kasarmu tänav rekonstrueerida. JELD-WEN rajab aga oma maale korraliku parkla bussidele ning veoautodele.

JELD-WEN Eesti ehitusjuht Kaidu Nõmmik rääkis, et praegu käib praktiliselt kogu JELD-WEN-iga seotud liiklus läbi endise TK Rakvere hoovi. “Liikluskoormus on väga suur, ainuüksi meie juurde liigub üle 600 auto päevas,” kõneles Nõmmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles