Osta ära kirjaniku Žiguli

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulutused.
Kuulutused. Foto: Virumaa Teataja

Virumaa Teatajas ilmus kuulutus, kus pakutakse autot VAZ 2107. 30 aastat vana auto eest küsitakse 6800 eurot. Kuulutusse on lisatud huvipakkuv märge, et müüdav auto on kuulunud kuulsusele. Selgub, et sellega on kilomeetreid mõõtnud kirjanik Nikolai Baturin.

Mitmekülgse, rohkem kui 80-aastase kirjaniku loometee on kestnud kauem kui pool sajandit. Tema kuulsaim teos on ka filmilinale jõudnud “Karu süda”.

Baturini auto müügiga tegeleb mehe tädipoeg, kes rääkis, et kirjaniku tervis on kehv ja ka tema ise on juba vana mees, kel pole autot kuskil hoida. “Selleks et autot tulevastele põlvedele näidata, peaks tal olema ulualune. Muidu keegi ei näegi seda,” sõnas Baturini sugulane kuulsa mehe auto kohta, mille ta kiitis küll heaks, kuid märkis, et selle võiks endale soetada mõni kollektsionäär. Ostjale lubatakse kaasa Nikolai Baturini sertifikaat ja Žigulile kirjutatud ood.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles