Külaselts peab meremuuseumi tegevust kordoni alal ainuvõimuks

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba kuu aja pärast kerkib meremuuseumi taha lava kaunite kontsertide tarvis nagu alati. Kuidas asju tulevikus korraldatakse, on praegu ebaselge.
Juba kuu aja pärast kerkib meremuuseumi taha lava kaunite kontsertide tarvis nagu alati. Kuidas asju tulevikus korraldatakse, on praegu ebaselge. Foto: Meelis Meilbaum

Seni on Käsmu meremuuseumi ümbritsevat piirivalvekordoni ala üritusteks välja rentinud meremuuseum. Niisuguse korraldusega pole aga Käsmu Külaselts enam rahul ja pöördus kultuuriministeeriumi poole.

Seltsi juhatuse liikmed juhivad kultuuriministeeriumile saadetud kirjas tähelepanu sellele, et SA Käsmu Meremuuseum nõukogu esimehe ja juhatuse liikmete tegevus lähtub üksnes asjaomaste isikute erahuvist ning kahjustab küla üldisi huve.

“Seetõttu taotleme hr Aarne Vaigu de facto ainuvõimu lõpetamist Käsmu piirivalvekordoni territooriumil – see tähendab võimalust külaseltsina osaleda küla jaoks olulise piirkonna haldamisel ja edendamisel,” seisab saadetud kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles