Saunahull tegi Aqvasse oma klubi

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Margus armastab saunas käia palju just seetõttu, et igapäevane töö toitlustusettevõttes möödub õues suitsu sees head-paremat küpsetades.
Jaan Margus armastab saunas käia palju just seetõttu, et igapäevane töö toitlustusettevõttes möödub õues suitsu sees head-paremat küpsetades. Foto: Erakogu

Jaan Margusel helises hommikul kell seitse telefon. Sõber kutsus ta Aqvasse jõusaali ja loomulikult ka sauna. Jäi ära, sest Margusel on suvel väliürituste toitlustamisega nii palju vaja rassida, et kiirel ilusal ajal ta siseujulas ei käi.

Margus on selline mees, kellel ei möödu sügisest kevadeni päevagi saunata, olgu kodus või Aqvas. Viimases on ikka seltskond koos ja umbes kuus aastat tagasi tekkiski suurel leilivõtjal idee, et miks käia spaas tühja. “Istusime saunalaval ja tekkis idee, et teeme Aqvasse oma saunaklubi,” meenutab Margus. Ta tunnistab, et saunaklubiga saavad nad privileege: aja- ja hinnasuhe on paigas.

Seltskond koosneb 11 saunahullust, mehi on rohkem, naisi vaid üksikuid – neid tuleb ja läheb. Istutakse ikka 100-kraadises saunas, eriline lemmik on külmaveetünn, kus stress maha loputatakse. Nii see tervis tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles