Tapal saab peagi jalgrattaid laenutada

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa pitsakohviku üks omanikke Marika Tali (vasakul) ja OÜ Luureretked juht Merili Vipper hakkavad Tapal rentima jalgrattaid.
Tapa pitsakohviku üks omanikke Marika Tali (vasakul) ja OÜ Luureretked juht Merili Vipper hakkavad Tapal rentima jalgrattaid. Foto: Eva Klaas

Alates 1. juunist saab Tapa bussijaamas tegutseva pitsakohviku juures üürida jalgrattaid. Laenutus on avatud iga päev tegutseva pitsakohviku lahtiolekuaegadel. Rattaid laenutatakse isikut tõendava dokumendi alusel või tagatisraha maksmisel.

Võimalust hakkab pakkuma peamiselt militaarkallakuga elamusmatkade, aga ka näiteks kooliõpilastele mõeldud õuesõppematkade ning looduses peetavate sünnipäevapidude korraldamisega tegelev OÜ Luureretked koostöös Tapa Pitsakohvikuga. Mõte selleks tuli OÜ Luureretked juhil Merili Vipperil juba sügisel. “Anname nii linnakodanikele kui ka turistidele võimaluse Tapa linnas ja mujalgi jalgratastega ringi liikuda. Eesmärk on pakkuda täiendavaid võimalusi tervislikumaks ja säästlikumaks liikumiseks ning luua ühtlasi külalistele uus võimalus linnaga tutvumiseks. Seni selline võimalus Tapal puudus,” rääkis Merili Vipper.

Korraga on võimalik esialgu välja anda viis jalgratast. “Kui nõudlus kujuneb suuremaks, on kavas rattaid juurde hankida,” ütles Vipper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles