Lähipäevil jätkub väga soe ilm

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel on oodata rannailma.
Nädalavahetusel on oodata rannailma. Foto: Urmas Luik

Ilmateenistuse prognoosi järgi jätkub lähipäevil väga soe ilm, samas on uue nädala alguses kohati oodata ka vihmasadu.

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ning üksikutes kohtades sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 4-10, põhjarannikul edela- ja läänetuul puhanguti 14 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kuni 14 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Üksikutes kohtades sajab hoovihma, pärast lõunat on kuiv. Puhub läänekaare tuul 4-10, põhjarannikul edela- ja läänetuul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 23-27, meretuulega rannikul kuni 18 kraadi.

Pühapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega ning sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 4-10 m/s. Sooja on öösel 10-15 kraadi. Päeval on päikesepaisteline ja sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 4-10, põhjarannikul edela- ja läänetuul puhanguti 14 m/s. Sooja on 23-27, meretuulega rannikul kuni 18 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 4-10 m/s. Sooja on 9-14 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Tuul pöördub loodesse ja tugevneb 6-12, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 17-23, Lõuna-Eestis kuni 27 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles