Superstaarisaates neljandaks jäänud Helis otsib laval kordumatut

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saates “Eesti otsib superstaari” neljanda koha saanud Helis Järvepere-Luik kallistab üht sõu favoriiti Sissi Nylia Benitat.
Saates “Eesti otsib superstaari” neljanda koha saanud Helis Järvepere-Luik kallistab üht sõu favoriiti Sissi Nylia Benitat. Foto: Konstantin Sednev

Saates “Eesti otsib superstaari” neljanda koha saavutanud Helis Järvepere-Luik on kaks viimast nädalat elanud taas ... tavapärases rütmis. Kunda kooli lõpuklassi neiu ees on üks uks sulgunud, et trummipõrina saatel saaksid avaneda järgmised võimsad väljavaated.

Kohe kooliajale kriipsu peale tõmbav Helis Järvepere-Luik saabus neil päevil klassiekskursioonilt Rootsist. Elu läheb ikka edasi, olgu või taskus staarisaate neljas koht. Ikka on tarvis noorel inimesel mõelda, kas võtta aasta vabaks, minna õppima või pühenduda ainult laulmisele.

“Praegu ma ei teagi, milline see tulevane reaalsus välja hakkab nägema,” sõnab Järvepere-Luik. Neiu teab vaid, et küllap elu lisab hobisid juurde, ent muusikat teeb ta edasi. See on kindel plaan. “Praegu soovin leida oma stiili, mille järgi inimesed mind ära tunneksid,” märgib ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles