Võrkpalliklubi värbab mängijaid

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reimo Rannar ründel.
Reimo Rannar ründel. Foto: Tairo Lutter

Mullu Balti liigas kulla võitnud Rakvere VK jätkab ka tuleval hooajal peatreener Andres Toode juhendamisel. Tiimiga on liitunud kohalik mees, 203 sentimeetrit pikk keskblokeerija Reimo Rannar. Viimased seitse aastat on 30-aastane Rannar pallinud Selver Tallinna võistkonnas. Tal on ette näidata kolm Eesti meistritiitlit, Eesti karikavõit ja Balti liiga kuld.

Oma kolmandat hooaega alustab Virumaa esindusklubis Saaremaalt pärit multitalent libero Alari Saar. Hetkel hoiab ta ennast vormis Premium liigas FC Kuressaare ridades jalgpalli mängides ja sügise saabudes vahetab mees jalgpallitossud võrkpalli omade vastu välja.

Rakverlaste ridades jätkab ka 23-aastane ja 197 sentimeetrit pikk Võrumaa mees keskblokeerija Joonas Popman.

Lisaks näeb järgmisel hooajal Rakvere tiimis oma noori. 19-aastane ja 194 sentimeetrit pikk sidemängija Karlo Remy Kallend lõi kaasa ka möödunud hooajal. Sama noor 203 sentimeetri pikkune keskblokeerija Deivid Armulik on pärit Kadrinast, võrkpalli põhitõed sai ta selgeks treener Jaan Rummi juhendamisel ning hiljem Rakveres Mati Meriranna juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles