Laur ja Sadam esinevad tasuta Kadrina ja Muuga rahvale

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Sadam.
Marek Sadam. Foto: Internet

Toomas Laur ja Marek Sadam tutvustavad end kui kahte moosekanti, kes ilma mööda seigeldes on saanud valmis kaks albumit. Praegu on neil käsil suveränd mööda Eesti väiksemaid paiku.

1. juunil algusega kell 20 esinevad Laur ja Sadam Kadrina rahvamaja sisehoovis, 2. juunil algusega kell 8 hommikul Muuga mõisa tiigi saarel.

Kui sajab paduvihma, toimuvad kontserdid Kadrina rahvamaja ja Muuga mõisa saalis.

Kontserdibändi esituses kuuleb lisaks armastus- ja rännulauludele ka reisilugusid. Kontserdid on tasuta.

Eesmärk on pakkuda muusikaelamust seal, kuhu tavapärased kontserdituurid ei ulatu, ja neilegi, kes tavaliselt kontsertidel ei käi.

Laekvere rahvamaja juhataja Õilme Lainesaar ütles, et ta pakkus esinemispaigana välja Muuga mõisa tiigi saare, sest selles ilusas ja huvitavas kohas ei ole varem kontserte korraldatud.

Omamoodi on ka see, et üritus toimub hommikul vara. Kuigi Laur ja Sadam annavad kontserte vahel ka kell kuus, lepiti kokku paar tundi hilisem aeg, et eelviimasel koolipäeval saaks sellest osa ka kogu Muuga kooli pere.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles