Kunda endine linnapea keerutab plaate

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Veski astub järgmisel nädalal üles diskorina.
Kaido Veski astub järgmisel nädalal üles diskorina. Foto: Marianne Loorents

Järgmisel nädalavahetusel toimuvail Kunda mere- ja perepäevadel astub diskoripuldis üles Kunda endine linnapea, praegune Rakvere valla haridusnõunik Kaido Veski.

Veski tegeles kooliajal diskoriametiga usinalt, kuid nüüd pole tal ammu olnud põhjust plaate keerutada. Merepäevade afterparty korraldaja tegi talle aga ettepaneku vana hobi üles soojendada. “Mu meelest on see äge,” sõnas Veski.

Teda kõnetas ka koht, kus disko toimub – Kunda vana leivatehas. Muusika kohta nentis Veski, et lugude nimekiri on koostamisel ja ega ta päris täpselt veel öelda oska, mille järgi sel õhtul saab tantsida. “Lugude valimine on äge protsess.” Üks on kindel, kuulda saab tema teismeea absoluutset tippu The Prodigyt. Üle maailma rohkem kui 30 miljonit albumit müünud ja tantsumuusikamaailma värskust toonud bändi kavatseb ta minna kuulama ka Weekendile, kus bänd on peaesineja.

Küsimus, kas nädala pärast on Kaido Veski ise soojendus- või peaesineja, paneb ta muigama. “Ma ei tea. Ma lihtsalt teen ja naudin õhtut,” sõnas Veski. Soovilugude tellimise asjus oli ta üsna resoluutne. “Vaevalt neid saab tellida,” lausus Veski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles