Kohus võttis naist tappa ähvardanud mehe vahi alla

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru maakohus.
Viru maakohus. Foto: Arvet Mägi

Viru maakohus võttis vahi alla mehe, kes ähvardas oma naise ära tappa ning lubas panna korteri põlema.

Pühapäeva õhtul ei pääsenud 38-aastane mees oma Kohtla-Järvel asuvasse korterisse, mees hakkas seepeale uksele koputama ja oma naist ähvardama, teatas Viru ringkonnaprokuratuur. Mees ähvardas korteris viibinud naist, et paneb korteri põlema ja purustab kõik klaasid. Samuti ähvardas ta oma naist tapmisega.

Naisel oli alust karta nende ähvarduste täideviimist, sest eelmisel õhtul lõhkus alkoholijoobes mees mööblit, loopis asju põrandale ja käis korteris noaga ringi, samuti solvas naist ebatsensuurse sõimuga.

Politsei pidas mehe ööl vastu esmaspäeva kinni, talle esitati kahtlustus tapmisega ja vara hävitamisega ähvardamises olukorras, kus oli alust karta ähvarduse täideviimist.

Viru ringkonnaprokuratuuri abiprokuröri Margit Luga sõnul on kahtlustatavat varem korduvalt kriminaalkorras karistatud. "Prokuratuur suhtub täie tõsidusega lähesuhtevägivalla juhtumitesse. Antud juhtumi puhul tuli pöörata erilist tähelepanu ka asjaolule, et lisaks abikaasale olid hirmul ka korteris viibinud lapsed," lisas Luga.

Viru maakohus võttis mehe prokuratuuri taotlusel eile vahi alla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles