Korvpalli noortekoondise edasipääs sõltub tänasest matšist

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kuni 20-aastaste noormeeste korvpallikoondis.
Eesti kuni 20-aastaste noormeeste korvpallikoondis. Foto: Fiba Basketball

Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni turniiril Bulgaarias võistleva Eesti kuni 20-aastaste noormeeste korvpallikoondise kolme mängu pikkune võiduseeria lõppes teisipäeval allajäämisega Sloveeniale. Alagrupist edasipääsuks tuleb täna õhtul alistada väljakuperemehe Bulgaaria koondis.

Eesti võitis alagrupi favoriidiks peetud Sloveenia vastu esimese poolaja 33:29 ja juhtis veel ka kolmanda veerandaja keskel, kuid vandus lõpuks alla skooriga 50:55.

Eestlasi põhiliselt vedanud Tartu pallur Märt Rosenthal kogus meeskonna parimana 23 punkti ja 12 lauapalli. Kolmest Lääne-Viru mängijast käisid platsil kaks: nii Hendry Engelbrecht kui ka Sten Saaremäel kogusid võrdselt kolm punkti. Ander Talu ei mänginud.

Tänane otsustav kohtumine Bulgaariaga, mille võitja tagab endale koha veerandfinaalis, algab Eesti koondisel Sofias kell 18.15. Mängu otsepilti saab jälgida siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles