Robert Viiber liigub saarelt mandrile

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Viiber (palliga).
Robert Viiber (palliga). Foto: Margus Ansu

Pisut rohkem kui kuu aja eest Eesti meeste võrkpallikoondise koosseisus Euroopa Kuldliiga võitjaks kroonitud Robert Viiber astub uuel võistlushooajal platsile Tšehhi meistriliigas.

21-aastane rakverlasest sidemängija, kes eelmise hooaja veetis Portugali meistriliiga klubis Fonte do Bastardo, sõlmis ühe aasta pikkuse lepingu Odolena Voda meeskonnaga Tšehhist. Seega saab aasta Assooridel Terceira saarel veetnud Viiber ennast järgnevalt proovile panna harjumuspärasemas kliimas ning tulla tagasi mandrile palli mängima.

Kui esialgu pidi põhisidemängijaks värvatud rakverlane siirduma Prahast kiviviske kaugusel asuva mõne tuhande elanikuga väikelinna klubi juurde selle kuu lõpus, siis hiljuti tema plaanid muutusid. Nimelt tuli Viiberile kutse 2019. aasta Euroopa meistrivõistluste valikmängudeks valmistuva Eesti koondise treeninglaagrisse, mis algab tuleval esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles