Teater otsib publiku lemmikuid

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen lavastusest "Puudutada kuud".
Stseen lavastusest "Puudutada kuud". Foto: Rakvere Teater

Rakvere teater on puhkusel, kuid publik võib alustada 78. hooaja lemmiku valimist juba nüüd. Võimalus on valida oma lemmiklavastus, lavastaja ning ära märkida enim kõnetanud nais- ning meesnäitleja.

Valida saab eelmisel hooajal esietendunud üheksa lavastuse hulgast. Nendeks on "Ükssarvikute farm" (lavastaja Urmas Lennuk), "Lendas üle käopesa" (lavastaja Eili Neuhaus), "Timbu-Limbu" (lavastaja Urmas Lennuk), "Tagassi inglite juure" (lavastaja Tiina Mälberg), "Päästame ema" (lavastaja Karl Koppelmaa), "Hullemast hullem" (lavastaja Elina Purde), "La h us" (lavastaja Üllar Saaremäe), "Puudutada kuud" (lavastaja Peeter Raudsepp) ning "Lõikuspeo tantsud" (lavastaja Eili Neuhaus).

Publiku lemmiku hääletus toimub SIIN.

Kõikide hääletajate vahel loositakse välja pileteid 79. hooaja uuslavastustele.

Publiku lemmikud kuulutatakse välja  2. novembril, lavastuse "Paunvere poiste igavene kevade" esietendusel Rakvere teatri suures saalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles