Ebavere võidupiiga tegi soojenduseks Eesti meistrivõistlused

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
12-aastane Maria Liis Alt võitis sel aastal ka Tartu Milli triatloni ning krooniti Eesti meistriks ühe kilomeetri jooksus.
12-aastane Maria Liis Alt võitis sel aastal ka Tartu Milli triatloni ning krooniti Eesti meistriks ühe kilomeetri jooksus. Foto: Helge Alt

See, et 12-aastane triatlonil naiste seas esikoha võidab, ei ole väga tavapärane. Veelgi haruldasem on aga see, et samal päeval lausa kaks triatloni ette võetakse. Just sellega sai hakkama Maria Liis Alt.

Möödunud laupäeval osales kohalik piiga Väike-Maarja valla elanikele mõeldud Ebavere Kange triatlonil ja võitis õrnema soo arvestuses esikoha. Varem polnud ta tähtsast valla spordiüritusest osa võtnud, sest alati on see sattunud Eesti meistrivõistlustega samale päevale.

Sel korral võistles Maria Liis hommikul Narvas Eesti meistrivõistlustel triatlonis ja pälvis neljanda, elu kõrgeima koha. Tulemus oleks olnud veelgi parem, kuid rattal tuli maha kett. “Läks untsu natuke,” märkis piiga. Õhtul oli ta koos ema ja sõbrannaga juba Äntu paisjärve ääres triatloni Ebavere Kange stardis. Trikoo oli uue võistluse ajaks juba ilusasti kuivanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles