Osta.ee veebikaubamaja on tõeline aarete saar

Kirke Tobreluts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soodne alkoholivaba ingveriõlu.
Soodne alkoholivaba ingveriõlu. Foto: Ekraanitõmmis

Eesti suurimaks netikauplemiskeskkonnaks nimetatud osta.ee on aja jooksul kogunud populaarsust. Kuid portaal peab enda reklaamimisega pidevalt vaeva nägema, sest kasvav konkurents meelitab kliente mujale.

Veebikaubamaja kodulehelt võib leida tõelist varandust. Alustades saapanööpidest, lõpetades kinnisvaraga. Kui uurida müügil olevat kasutatud kaupa Lääne-Virumaal, torkab silma hinnavahemik, mis on maksimaalselt 77 999 eurot 90 senti. 10 sendi eest on võimalik soetada kõiksugu lasteriideid, nõukogudeaegseid raamatuid, Saksa postmarke, trussikuid, mööblit ja muud vajalikku, kuid väsinud välimusega kraami. 78 000 euroga võib soetada endale aga kinnisvara – kahekorruselise majakese mereäärsesse väikelinna. Eraldi väärib esiletõstmist raha müük. Näiteks 10-sendise Taani euromündi saab oksjonil soetada 18 sendiga, kuid see pole veel kõik. Kaupa saab osta ka oksjoniväliselt ja sel juhul maksab 10-sendine Taani euromünt 20 senti.

Kel aga rohkem raha, see võib osta ka 1350-eurose imposantse kullast kaelakeeripatsi. Ehete müük on üldse online-kauplemiskeskkonnas väga populaarne, ketikesi võib osta nii kahekümne kui ka kahe tuhande euro eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles