Sergei Makejev tegi soomlasele tuule alla

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Makejev treeningul.
Sergei Makejev treeningul. Foto: Marianne Loorents

Reedel ühel võitlusspordi suur­üritusel Mõisaküla Fight näitas Rakvere spordiklubi Tugev Tahe sportlane Sergei Makejev kikkpoksi K-1 stiilis kindlalt koha kätte Henri Kurttilale.

Kuni 69 kilogrammi kaaluvad mehed kohtusid Mõisakülas ka möödunud aastal. Siis võitis Makejev ekstra raundis. Soomlasele kohtunike otsus ei sobinud ning ta nõudis uut matši. Sel aastal võitis Makejev kiiret ja tehnilist Kurttilat 2:0. “Sergei tegi korraliku tulemuse,” märkis treener Villu Nurm­oja rahulolevalt.

Makejev ja Nurmoja praegu puhkamisele aega eriti ei kuluta, sest valmistutakse 13.– 21. oktoobril Bratislavas toimuvateks Euroopa meistrivõistlusteks. Eelmisel suvel hakkas vabas õhus peetud võistluste ajal vihma kallama ning areen muutus libedaks. Sel aastal paigaldasid korraldajad võistluspaiga kohale suure varikatuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles