Politsei avaldas sotsiaalmeedias kohad, kus kavatseb kiirust mõõta

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere politseijaoskond ja Ida prefektuur andsid täna sotsiaalmeedias teada, kus patrullid kavatsevad kiirust mõõta.
Rakvere politseijaoskond ja Ida prefektuur andsid täna sotsiaalmeedias teada, kus patrullid kavatsevad kiirust mõõta. Foto: Mailiis Ollino

Rakvere politseijaoskond avaldas täna sotsiaalmeedias kohad, kus patrullid kavatsevad kiirust mõõta. Politsei sõnul soovitakse sellise sammuga rahustada liiklust enne, kui inimene rooli istub.

Rakvere politseijaoskond edastas oma Facebooki postituses, et eilne päev Lääne-Virumaal möödus õnneks traagiliste liiklusõnnetusteta, aga kaheksa kiiruseületajat ja neli telefoni kasutajat jäid politseinikele siiski silma.

"Oleme ka täna teedel olemas, kindlasti näeb meid Tapa–Loobu teel, Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel Tapa ja Kadrina vahel, Tallinna–Narva maanteel ja Rakvere linnas," lubas politsei sotsiaalmeedias.

Ida prefektuur edastas oma Facebooki lehel statistika, mille järgi on võrreldes eelmise aastaga liikluses viga saanute arv suurenenud ligi 10 protsenti ja hukkunute arv suisa 70 protsenti. "Üheks suurimaks teguriks liiklusõnnetuse puhul on jätkuvalt liigne kiirustamine. Selleks et seda olukorda rahustada, oleme rohkem nähtavamad ja jagame seda informatsiooni ka inimestega. Kindlasti näed meid Tallinna–Narva maanteel mitmes kohas – Narvast kuni Lääne-Virumaa tipuni välja. Kohti, kus liiklust rahustame, on kindlasti veel," seisis nende postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles