Triatloniparemik heitles piirilinnas medalitele

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Vabaorg jäi triatlonis meistrivõistluste teise kohaga rahule.
Kevin Vabaorg jäi triatlonis meistrivõistluste teise kohaga rahule. Foto: Filipe Pereira

Pärast Tartus peetud Euroopa meistrivõistlusi jätkus triatloni karikasari Narvas, kus selle neljandal etapil võisteldi taas sprindidistantsil. Laste, noorte ja juunioride konkurentsis selgusid Eesti meistrid.

Kuigi Ida-Virumaal on läbi aastate rohkesti eri tasemega triatlone korraldatud, ei ole kodumaine triatloniparemik veel Eesti idapoolseimas linnas võistelda saanud.

Eliitvõistlejate esikohaheitluses suuri üllatusi ei sündinud. Oodatult asusid võistlust dikteerima äsja Euroopa meistrivõistlustel täismeeste seas debüüdi teinud Henry Räppo ja Lääne-Virumaa mees Kevin Vabaorg. Kui jooksu alguseni liikusid mõlemad noormehed veel üheskoos, pani Räppo viiekilomeetrisel jooksudistantsil siiski oma võimu kindlalt maksma. Räppo võiduaeg 55 minutit 49 sekundit oli Vabaoru ajast kahe minuti ja nelja sekundi võrra kiirem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles