Politseinikud olid kutsevõistlustel südid

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaala keskuse juures pidid politsei kutsemeisterlikkuse võistlustel osalejad osutama abi avariisse sattunuile.
Vaala keskuse juures pidid politsei kutsemeisterlikkuse võistlustel osalejad osutama abi avariisse sattunuile. Foto: Meelis Meilbaum

Politsei kutsemeisterlikkuse võistlustel esindasid Rakvere politseijaoskonda Reelika Kirs, Joel Alla, Aulis Vahula ja Aleksei Osokin, näidates väga häid tulemusi lõppvõistlusel.

Lõppvõistlusel ja Vaala keskuse juures päästeülesannet täites saavutasid meie maakonna mundrikandjad teise koha. Üldarvestuses platseeruti viieteistkümnendaks.

Rakvere politseijaoskonna vanemväärteomenetleja Aulis Vahula osales üleriigilistel politsei kutsemeisterlikkuse võistlustel esimest korda, küll aga oli tal aastatetagune kogemus niisuguselt jõukatsumiselt olemas – siis võeti mõõtu Ida prefektuuri kolleegide seas. Aulise sõnul oli kahe päeva jooksul kogetu ja tehtu vägev. “Selline kogemus külgi mööda maha ei jookse, võistlustelt on alati midagi uut õppida,” rääkis ta. “Võistlusaladest meeldisid mulle enim need, kus sai oma teadmisi praktikas rakendada – näiteks päästeülesanne. Meeldejääv oli taktikaline ülesanne Kreenholmi manufaktuuris Narvas, kus lahendasime äkkrünnakut.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles