Meistritiitel jäi juurika taha kinni

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Poom ja Ken Järveoja saavutasid Lõuna-Eesti rallil enda arvestuses esikoha.
Roland Poom ja Ken Järveoja saavutasid Lõuna-Eesti rallil enda arvestuses esikoha. Foto: Raivo Remmelgas

Möödunud aastal Lõuna-Eesti rallil kiiremaid aegu näidanud Georg Gross ja Raigo Mõlder jäid seekord ebaõnne tõttu võiduta. Oma klassis sepistasid esikoha aga Roland Poom ja Ken Järveoja.

Võistluse avakatsena läbiti 8,24 kilomeetri pikkune Saaluse katse. Kui esimesest katsest oli sõita jäänud veel poolteist-kaks kilomeetrit, sõitsid esimesena startinud Georg Gross ja Raigo Mõlder (Ford Fiesta RS WRC) sisekurvis parema esirattaga salakavalasse truupi.

“Korraldaja oli rajale sisekurvidesse pannud kiviplokke, et autod ei saaks lõigata. Lõpus oli üks kiire vasakkurv ja aeglasem paremkurv. Läksime kiiremat kurvi lõikama ja muru sees oli peidus vana veneaegne truup, kuhu ratas jäi kinni. Murdis õõtshoova ära ja ratas jäi risti,” kõneles Gross ja lisas, et sellises seisus enam edasi liikuda ei saanud. Egon Kaur ja Silver Simm (Ford Fiesta) tulid kohe pärast neid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles