Jooksusari tüürib finiši poole

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere rahvajooks toimub 16. septembril.
Rakvere rahvajooks toimub 16. septembril. Foto: Meelis Meilbaum

Möödunud reedel toimunud Lääne-Virumaa jooksusarja neljanda etapi, Aseri savijooksu põhidistantsi võit rändas Kohtla-Järvele.

Kuue kilomeetri pikkuse võistlusmaa läbis kõige kiiremini Dmitri Aristov (19.32,6; Treeningpartner/Sportland tiim). Talle järgnesid meie maakonna jooksumehed Taavi Kilki (20.12,6; KJK ViKe / TÜ) ja Cris Poll (20.59,1; SK ProRunner).

Naiste arvestuse väledaim oli Irina Savinitš (26.12,9; Aseri). Pjedestaalile mahtusid veel Kelly Vildek (26.32,1; Rakvere OK) ning Moona Aneth Vihlver (27.07,1; KF Suusaklubi).

2,5 kilomeetri kiireimad olid Holger Altmäe, Robin Randoja ning Rihhard Vodja. Tüdrukutest näitasid kiireimaid aegu Eva-Maria Saar, Hedvig Altmäe ja Kaili Jagant.

Lastejooksudes olid oma arvestuse parimad Mihkel Arak, Marlen Ööpik, Rihhard Vodja, Hedvig Altmäe, Ketrin Koppel, Artur Koptelkov, Tõnis Metsis ning Romi Vodja.

Jooksusarja järgmine osavõistlus, 34. Rakvere rahvajooks peetakse pühapäeval Rakveres.

Lääne-Virumaa jooksusarjale tõmbab joone alla 30. septembril peetav 12. Tapa valla rahvajooks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles