Troopilised suvekuud tõid puhkajaid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaloolisel Pikal tänaval asuvas Katariina külalistemajas jagus inimesi majutuse poolele küllalt, restoranis käidi aga tavapärasest vähem.
Ajaloolisel Pikal tänaval asuvas Katariina külalistemajas jagus inimesi majutuse poolele küllalt, restoranis käidi aga tavapärasest vähem. Foto: Ain Liiva

Ehkki kraadiklaas näitas sel suvel lausa troopikatemperatuuri, oli küllalt inimesi, kes valisid looduse ja telgi asemel mõnusa puhkuse majutuspaigas.

Lääne-Virumaa majutusasutuste pidajad teatasid kõik kui ühest suust, et kliente jagus. Katariina külalistemaja omanik Tõnu Leppik ütles, et neil läks hästi. “Külastatavus oli suurem kui eelmisel suvel,” lausus Leppik.

Soojakraadid ei kahandanud inimeste hulka, kes soovisid magada kaitsva katuse all, küll aga nentis ka restorani pidav Leppik, et süüa inimesed ei tahtnud ja seetõttu käidi restoranis vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles