Miss Estonia Erika Bauer astus modellina üles Women’s Clubi avaüritusel

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Estonia 1991 Erika Bauer säras hiljuti laval modellina.
Miss Estonia 1991 Erika Bauer säras hiljuti laval modellina. Foto: Erakogu

Nädala eest vallutas Women’s Clubi avaüritusel lava miss Estonia 1991 Erika Bauer, kes esitles koos oma kaks aastat noorema õe Marikaga klubi 110 naisele disaineri ja moekunstniku Kaja Kuristiku loomingut. Mõlemad sõsarad kaunistasid üritust oma naiselikkusega.

Õpetajana töötav naine nentis, et õhtu oli huvitav ja riided kaunid. Erika Bauer ütles, et selleks õhtuks ta kuidagi ei valmistunud, hea vormi pärast ta oma sõnul ei muretse, erilist vaeva ei näe. “Mind hoiab vormis minu töö, laua taga ma ei istu. Palju on minu puhul antud ka geenidega,” sõnas Bauer, kes tunnistas, et armastab magusat.

Klubi, kus Bauer modellina üles astus, on naistele tõeline maiuspala. Ürituste juurde klubis, kuhu kuuluvad vaid õrnema soo esindajad, kuulub alati eeskava, demonstreeritakse moodi, hellitatakse end delikatesside ja kingitustega. Seekord oli kohal ka saates “Eesti selgeltnägijate tuleproov” osalenud selgeltnägija ja nõustaja Elena Kanda.

Üritusel oli ka heategevuslik missioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles