Kaidi Kivioja teenis Hiinas toimunud MK-etapil välja 15. koha

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim naistriatleet Kaidi Kivioja teenis Hiinas Weihais toimunud maailmakarikaetapil 15. koha.
Eesti parim naistriatleet Kaidi Kivioja teenis Hiinas Weihais toimunud maailmakarikaetapil 15. koha. Foto: Kristjan Teedema

Hiinas Weihais toimunud maailmakarikaetapil tuli Eesti parim naistriatleet Kaidi Kivioja 15. kohale.

Olümpiadistantsil võistluse parimana lõpetanud ameeriklannale Taylor Spiveyle kogunes Kiviojal kaotust kolm minutit ja 57 sekundit.

Möödunud MK-etapil pjedestaalile jõudnud Kivioja ujus 1500 meetrit 20 minuti ja 54 sekundiga, sõitis 40 kilomeetrit ratast üks tund, 12 minutit ja 27 sekundit ning jooksis kümme kilomeetrit ajaga 37 minutit ja viis sekundit. Koguajaks tuli Kiviojal kaks tundi, 11 minutit ja 59 sekundit, mis andis eestlannale 15. koha.

“Võistlus oli väga raske. Ujumine toimus meres, rattas tegime kuus ringi, millel oli 1,2 kilomeetri pikkune tõus ja tehniline laskumine sees, ning ilm oli väga kuum ja niiske,” kommenteeris Kivioja võistlusolusid ERR-ile antud intervjuus. “Sellistes tingimustes ja sellisel rajal hästi võistlemiseks peab ennast tundma sada protsenti hästi. Ma andsin endast kõik, mis minus oli, aga kahjuks täna ei olnud väga palju anda. Palju võistlemist ja reisimist on ilmselt oma jälje jätnud, olin lihtsalt väsinud. Samas pole 15. koht läbikukkumine, aga peale eelmise etapi suurt õnnestumist olen natuke pettunud küll.”

Pühapäeval lendas Kivioja Ameerika Ühendriikidesse laagrisse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles