Tapa vald parandab 1,7-kilomeetrise kergliiklustee lõiguga liiklusohutust

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa–Moe kergtee ehituse teise etapina rajatakse lõik Olerexi tanklast Moe ristmikuni, misjärel saab kogu projekt joone alla.
Tapa–Moe kergtee ehituse teise etapina rajatakse lõik Olerexi tanklast Moe ristmikuni, misjärel saab kogu projekt joone alla. Foto: Tapa vallavalitsus

Septembris algas Tapa–Moe kergtee ehituse teine etapp, mille käigus rajatakse 1,7 kilomeetri pikkune jalg- ja rattatee lõik Olerexi tankla juurest Moe ristmikuni.

Lisaks saab linna piirist raudteeülesõiduni kulgev lõik valgustuse.

Tapa vallavalitsuse teatel on ehituse suhteliselt hilise alguse tinginud projekti plaanitust pikem kooskõlastus maaameti, maanteeameti ja AS-iga Eesti Raudtee. Viivitusest hoolimata püsib kergtee ehitaja, osaühing Verston Ehitus töödega ajagraafikus ning on lubanud objekti üle anda varem kehtestatud tärmini kohaselt novembri keskel.

Eelmisel aastal valmis ehituse esimese etapina Moe keskuse ja Rakvere–Pärnu riigimaantee vaheline lõik. Kergtee kogumaksumus on koos käibemaksuga 283 512 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles