Võrkpalliklubi avas võiduarve

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere võttis Credit24 meistriliigas esimese võidu.
Rakvere võttis Credit24 meistriliigas esimese võidu. Foto: Margus Ansu

Rakvere Võrkpalliklubi oli neljapäeval kodusaalis Credit24 meistriliigas 3:1 (geimid 23:25, 25:22, 25:20, 25:15) parem TalTechi meeskonnast.

Enne neljapäevast mängu olid mõlemad meeskonnad võiduta. Rakvere oli kahes esimeses mängus alla jäänud nii RTU/Robežsardzele (1:3) kui ka Bigbank Tartule (0:3). TalTech kaotas liiga avamängus 0:3 Saaremaa VK-le ja jäi seejärel 1:3 alla Selver Tallinnale.

24 puntiga (+19) võitjate resultatiivseimaks kerkinud diagonaalründaja Taavi Nõmmistu sõnul tõi kogenumale meeskonnale edu eelkõige kannatlikkus. Rakvere loodab hoolimata raskest algusest liigas nii mõndagi korda saata.

Rakvere poolel teenis Denis Losnikov 12 punkti (+2). Rakverlaste servi vastuvõtt oli 53 ja rünnak 53 protsenti, blokist teeniti punkte kaheksa, servilt kuus (eksimusi kogunes pallingul 15).

TalTechi resultatiivseim oli 18 punktiga (+12) Mihkel Nuut, Ragnar Kalde lisas 10 silma (+7). TalTechi vastuvõtuprotsent oli 59, rünnakuid realiseeriti 45-protsendiliselt. Blokipunkte kogunes viis (neli blokki pani Kalde), servides löödi seitse ässa ja tehti 14 viga.

Liigatabelis on Rakvere nüüd kolme punktiga kaheksandal kohal, TalTech on 10. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles