Väikesed tarvad tulid hõbemedalile

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere JK Tarvas vutipoisid võitsid rahvusvahelisel turniiril hõbemedali.
Rakvere JK Tarvas vutipoisid võitsid rahvusvahelisel turniiril hõbemedali. Foto: Erakogu

Rakvere JK Tarvas U12 meeskond osales rahvusvahelisel turniiril Levadia Pirita Cup, kus saavutas tugevas konkurentsis teise koha.

Alagrupis jõudis tiim täiseduga veerandfinaali, kus Tallinna Kalevi alistamisega probleeme ei tekkinud. Poolfinaali uks avati 3:0 võiduga.

Tõeliseks mänguks läks poolfinaalis võistkonnaga FC Tallinn. “Erilist mängu ilu seal ei pakutud, aga väljakul oli 30 minutit kompromissitut võitlust, mis lõppes 0:0 viigiga,” kõneles meeskonna treener Joonas Ljaš. Penaltite löömisel näitas Tarva väravavaht Silver Rebane suurepärast enesekindlust. Ta lõi ise ühe palli väravasse ning tõrjus vastaste otsustava löögi. Veel realiseerisid penalti Risto Raudsalu, Remo Valdmets ja Eiko Maasik.

Finaalis mindi vastamisi Peterburi Sdyushor Zeniti nimelise võistkonnaga. Kuni finaalini olid mõlemad meeskonnad oma värava suutnud puhtana hoida. “Kahjuks meie poisid olid mängu algul vähem valmis ja me jäime kiiresti kaotusseisu, millest me eriti ei toibunudki,” ütles Ljaš. Väikesed pallurid küll üritasid ja ei andnud alla, aga paraku oli enesekindlus juba löögi saanud. “See on õppimiskoht järgmisteks pingelisteks mängudeks,” märkis treener. Finaalis jäi lõpp­skooriks 0:2 ning Rakvere poisid võitsid turniiril hõbemedali.

Treener kõneles, et rakverlaste eesmärgiks oli mängida suure enesekindluse ja hasardiga ning viia ellu treeningutel õpitut. “Suures pildis see ka õnnestus. Need elemendid, mida trennis oleme käsitlenud, kajastusid ka meie mängupildis,” lausus Ljaš.

Turniiri parimaks väravavahiks valiti Silver Rebane. Meeskonnas mängisid Mario Kaasik, Mairo Kaasik, Markus Kaasik, Silver Rebane, Remo Valdmets, Arthur Lond, Markus Väljaots, Sergo Saksen, Sander Sasko, Aaron Veskilt, Norman Saar, Sander Ristna, Eiko Maasik, Risto Raudsalu, Aleks Mändla ja Kristjan Sommer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles