Homme annab torm järele

Marju Lina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torm möllas eriti tugevalt merel ja rannikul.
Torm möllas eriti tugevalt merel ja rannikul. Foto: Sander Ilvest

Kuigi öösel möllab veel torm, hakkab tujukas madalrõhkkond vaikselt Venemaa suunas eemalduma ja homme õhtuks laieneb Skandinaaviast üle Baltimaade juba kõrgrõhuhari.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu homset enamasti pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, kohati ka vihma, hommikuks sajuvõimalus väheneb. Puhub põhja- ja kirdetuul 6-12, puhanguti 15 m/s, saartel ja rannikul 12-18, puhanguti 23-27 m/s. Pärast keskööd nõrgeneb järk-järgult. Õhutemperatuur on -2 kuni +2, rannikul kohati kuni +4 kraadi. Teeolud on halvad.

Peipsi järvel puhub kirde- ja põhjatuul 7-12, puhanguti 16 m/s. Lainekõrgus on 1,0-1,7 meetrit. Sajab enamasti lörtsi. Nähtavus mõõdukas, sajus halb. Õhutemperatuur on +1 kuni +3 kraadi.

Homme päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab lund, lörtsi ja vihma, sajutõenäosus on suurem põhjarannikualadel. Puhub põhja- ja kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 0 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles