Vinni vald paigaldab sada nimelist pinki valla tublide inimestele

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimeline pink.
Nimeline pink. Foto: Vladislav Musakko

Vinni vallavanem Rauno Võrno kutsus Laekvere rahvamajas 1. novembril valla 28. aastapäeva tähistamisel rahvast üles märkama inimesi meie ümber, et omavalitsus võiks lähiaastail paigaldada tublidele inimestele sada nimelist pinki.

"Vinni vallas on 76 küla ja alevikku, 25 kilomeetri jagu jalgrattateid, mitu parki," rääkis Võrno. "Nii ruumi kui ka inimesi peaks pinkide tarvis jaguma," lisas ta. "Sada pühendusega pinki sümboliseerib algatuse algusaastat, mil tähistasime Eesti vabariigi sajandat aastapäeva."

Vallavalitsus paigaldab nimelised pingid avalikku ruumi ja need jäävad edaspidi avalikuks kasutamiseks. 

Vallavalitsus ootab järgmisel aastal nimeliste pinkide paigaldamiseks avaldusi 15. detsembriks vallavalitsuse e-posti aadressil vallavalitsus@vinnivald.ee. Vabas vormis avalduses tuleb märkida esitaja nimi ja kontaktandmed. Samuti isiku nimi, kellele soovitakse nimeline pink paigaldada. Avaldus peab sisaldama ka selgitust, miks just kõnealune isik väärib nimelist pinki. Vajalik on lisada pingile jäädvustatava pühenduse tekst ja märkida täpne asukoht, kuhu pink paigaldada.

Infot nimeliste pinkide kohta leiab peagi ka valla kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles