Poliitikud visandasid noortega tulevikku (1)

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval võtsid Rakvere rahvamajas laudade taga kohad sisse noored ja viis poliitikut. Teiste seas arutles oleviku ja tuleviku üle riigikogu liige Valdo Randpere.
Neljapäeval võtsid Rakvere rahvamajas laudade taga kohad sisse noored ja viis poliitikut. Teiste seas arutles oleviku ja tuleviku üle riigikogu liige Valdo Randpere. Foto: Vladislav Musakko

Üleeile rõhutas poliiteliit siinsetele noortele ühiskonna valupunktidest rääkides, et kutsugu õpilased neid maailma asjadest arusaamiseks ikka kooli külla. Neljapäeval olid Rakvere rahvamajja kogunenud noored ja poliitikud, et osaluskohvikus üheskoos arutleda ja elu kitsakohtadele lahendusi leida.

Laua taga olid koha sisse võtnud viis järgmistel valimistel Lääne-Virumaaga seotud poliitikut. Kõigil sedakorda oma laudkond ja teema: ekspeaminister Taavi Rõivasel “Potentsiaal või probleem”, Siret Kotka-Repsinkil “Ekstremismist üksmeeleni”, Valdo Randperel “Vastuolud äratavad”.

Kohalikke asju pidid noortega vaagima kohalikud poliitikud, kusjuures Marko Tormi teema puudutas huviharidust ja Marko Pomerantsi oma õpetajate puudust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles