Esiliiga võrgutiim lisas tabelisse võidu ja kaotuse

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMF/Rakvere VK võrgutiim lisas tabelisse võidu ja kaotuse.
BMF/Rakvere VK võrgutiim lisas tabelisse võidu ja kaotuse. Foto: Vladislav Musakko

BMF/Rakvere Võrkpalliklubi pidas nädalavahetusel kaks kohtumist. Laupäeval tuli meeskonnal üllatuslikult Tallinna Spordikooli paremust tunnistada. Pühapäeval teenisid rakverlased Liider/Rae valla vastu võidu.

BMF / Rakvere Võrkpalliklubi pidas nädalavahetusel kaks kohtumist.

Laupäeval tuli meeskonnal üllatuslikult Tal­linna Spordikooli paremust tunnistada. Pühapäeval teenisid rakverlased Liider / Rae valla vastu võidu.

Eelmisel hooajal esiliigas finaali jõudnud BMF / Rakvere Võrkpalliklubi läks laupäeval koduses Rahu hallis tasavägises kohtumises liiga debütandi Tallinna Spordikooli vastu 2:1 juhtima, kuid jäi lõpuks pealinlastele 2:3 (18, –24, 20, –23, –11) alla.

Kui Rakvere jaoks oli tegemist hooaja esimese kaotusega, siis Tallinna Spordikool saavutas omakorda esimese võidu.

Pühapäeval oli Rakvere tiim aga võõral väljakul 3:2 (–18, 21, –22, 24, –1) parem Liider / Rae vald meeskonnast.

Nelja vooru järel hoiab maksimaalse 12 punktiga esikohta Tallinna Ülikool, kes edestab ühe punktiga Saaremaad. Nimetatud kaks võistkonda on ka ainsad, kes tänavu on suutnud kaotusi vältida. BMF / Rakvere Võrkpalliklubi on 12 meeskonna konkurentsis üheksa punktiga viies. Meeste esiliiga kohtumised jätkuvad 17. novembril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles