Märt Avandi soovib kontserdil Lenna Kuurmaaga kõigile head

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval esitavad Märt Avandi (vasakult kolmas) ja Lenna Kuurmaa (neljas) Haljala rahvamajas eesti heliloojate loomingut.
Teisipäeval esitavad Märt Avandi (vasakult kolmas) ja Lenna Kuurmaa (neljas) Haljala rahvamajas eesti heliloojate loomingut. Foto: Peep Veedla

Teisipäeval algusega kell 19 tähistavad Haljala rahvamajas mitmekülgselt andekas Märt Avandi ja lauljanna Lenna Kuurmaa Eesti vabariigi 100. aastapäeva, esitades enamasti eesti heliloojate kaunist loomingut.

Laia ampluaaga andekas näitleja Märt Avandi ütles mõni päev tagasi oma sünnikohas Rap­las, et toimunud kontserdid on korda läinud.

“Kalasid tuleb, aga see käib asja juurde. Tõdesime, et juba kolmandat korda selle koosseisu ja kambaga liikvele minna on õige. Kõik toimis nagu vanasti. Vanad head ajad tulid meelde ja kõik oli väga hästi,” kõneles Avandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles